Art+Espai+Persones Lourdes Fisa

Lourdes Fisa és la creadora del projecte ArtLiving. L’artista gaudeix d’ una àmplia trajectòria; més de tres dècades de camí artístic amb una fructífera obra, reconeguda, premiada i àmpliament exposada. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va ampliar la seva formació a la Universitat d’Art HBK de Braunschweig, Alemanya i a The School of the Art Institute of Chicago, EUA.

Treballa amb tècniques híbrides entre la pintura, el gravat i la instal·lació. L’emoció, la intuïció i l’experiència viscuda junt amb un treball d’investigació i rigor, són una constant en el seu procés creatiu.

Lourdes Fisa explora la transformació de la matèria i la seva obra reivindica els nostres orígens amb una mirada atenta i respectuosa al medi natural i a la seva preservació.

Ha exposat en nombroses galeries i en museus tant en l’àmbit nacional com internacional. La seva obra es troba en col.leccions d’art a Espanya, Portugal, Alemanya, França, Anglaterra i Chicago.

Destaquen les exposicions: Laberints presentada a Sazama Gallery, Chicago; Camins de descoberta. Camões des del Mediterrani, exposada a l’Institut Camões de Luxemburg, al Museu de l’Aigua de Lisboa i al Centre Cultural el Casino de Manresa; Atlas, al Tinglado 1 de Tarragona, Aqva sobre Água al Museu do Teatro Romano de Lisboa i al Museu do Abade de Baçal a Bragança; SOS Natura! al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.

·

M’apassiona pensar que l’art és el lloc màgic on tot és possible. La natura i l’ésser humà són fonts d’inspiració en el meves creacions.

Lourdes Fisa

Projectes relacionats amb l’arquitectura, destaquen Transparències, una obra creada pel vestíbul de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), edifici construït per Carreras-Ollé arquitectes.

ArtLiving by Lourdes Fisa és una extensió del treball de l’artitsta Lourdes Fisa, un projecte que crea complicitats amb altres disciplines com l’arquitectura, el disseny i l’interiorisme.

“Jo sóc l’espai on sóc”

Noël Arnaud

ArtLiving-Espai22
Si vols viure l'art
no dubtis en contactar amb nosaltres
Tornar a Dalt
Tornar a Dalt
Context Menu is disabled by theme settings.