Art+Espai+Persones Aplicació

ArtLiving by Lourdes Fisa treballa projectes personalitzats. Utilitza tècniques híbrides respectant les qualitats físiques i orgàniques dels materials a la recerca de l’equilibri i el diàleg entre tots els elements. Pintura, gravat i estampació sobre diferents suports, tècniques i materials, com el vidre, la fibra de vidre, la fusta, el metall, la tela o el paper.

El material i el suport de l’obra es torna pintura o escultura  i en afegir la il·luminació crea un ambient càlid que convida al recolliment.

ArtLiving  by Lourdes Fisa proposa crear obres versàtils amb funció pràctica com els tancaments practicables o suports que juguen amb la llum i les transparències.

El traç, el color, el volum i  les textures tenen una presència  que dóna un dinamisme i mobilitat als espais polivalents

ArtLiving by Lourdes Fisa amplia el sentit estètic i pren un sentit funcional al servei de l’espai i de les persones. T’acompanya durant tot el procés, des de la inspiració fins al muntatge de la peça, en col.laboració amb professionals vidriers i muntadors.

Descobreix les possibilitats d’ArtLiving by Lourdes Fisa i les seves aplicacions

“Busco transformar el rol de l’espectador i atorgar-li un paper actiu a través de la participació i la interacció amb l’obra”.

Lourdes Fisa

ArtLiving-Espai22
Si vols viure l'art
no dubtis en contactar amb nosaltres
Tornar a Dalt
Tornar a Dalt
Context Menu is disabled by theme settings.