Art+Espai+Persones Sentit

ArtLiving explora el color, la composició, la textura, el tacte, la llum, les transparències i l’espai.

Dóna importància al procés de treball, als petits detalls, a tenir cura dels materials, a la inspiració de cada lloc, amb una mirada respectuosa a la natura i al medi ambient. 

ArtLiving proposa conviure amb l’art per apropar-te a un doble objectiu: un amb funció pràctica i estètica, i un de sensorial i evocatiu, que t’identifica amb l’espai a través d’una creació que parla de tu, de la teva història i de les teves vivències.

Lourdes Fisa en la seva obra treballa amb els quatre elements de la naturalesa: AIGUA, TERRA, FOC i AIRE.

El projecte ArtLiving by Lourdes Fisa incorpora aquests quatre elements i reflexiona la relació entre els espais i els seus diferents usos i connotacions.

Previous
Next

L'AIGUA

S’identifica amb la transformació, el moviment i el canvi, representats en els tres estats líquid, sòlid i gasós. Ens evoca fluïdesa i també higiene.

La TERRA

És matèria orgànica, és resistent, sòlida i evoca força i vida. És l’element que ens retorna als orígens i als espais d’acolliment.

Previous
Next
Previous
Next

El FOC

És combustió, escalfor i aliment. Genera energia que ens condueix a l’acció. És l’element de la llum i el caliu a la llar.

L'AIRE

És incolor, eteri i volàtil. Ens transporta als somnis, a la inspiració i al descans. És un element imprescindible per la vida.

Previous
Next

“Veu d’aigua que planta llavors de revolta a la terra.
No importa que l’art no tingui forma reglada la terra.
Feta d’aigua perquè la fixi la forma d’aire.
Fangar de llot la terra promesa de foc i aire”.

Vicenç Altaió

Fragment del poema “Aqüeducte” per a l’exposició AQVA sobre ÁGUA de Lourdes Fisa al Museu do Teatro Romano de Lisboa i al Museu do Abade de Baçal de Bragança.

“Tot surt del gran llibre de la naturalesa, les obres dels homes són un llibre ja imprés”.

Antoni Gaudí

ArtLiving-Espai22
Si vols viure l'art
no dubtis en contactar amb nosaltres
Tornar a Dalt
Tornar a Dalt
Context Menu is disabled by theme settings.