Neix un projecte. Viure l’art

Neix un projecte. Viure l’art

Per apropar l’art a les persones, per estendre el circuit de difusió més enllà dels espais tradicionals, neix un nou projecte creat per Lourdes Fisa.

L’artista gaudeix d’anys de trajectòria i està convençuda que l’art inspira, aporta benestar i permet decidir com volem relacionar-nos amb l’entorn. La seva experiència d’intervenir en espais i de treballar la poètica de la imatge, l’ha portat a crear aquest projecte personal. La seva obra s’integra en els espais en diàleg amb l’entorn i les persones que l’habiten.  

L’obra demana participar i instaura una nova relació de gaudi o d’ús de la creació artística: la persona esdevé coautora.

L’objectiu d’ArtLiving by Lourdes Fisa és viure l’art des de la quotidianitat, en el dia a dia, més enllà de la contemplació perquè sigui un art viscut, creant complicitats amb altres disciplines com l’arquitectura, el disseny o l’interiorisme.

Lourdes Fisa vol agrair a les persones  que han fet possible que aquest projecte sigui una realitat, per tot l’entusiasme compartit:

Especialment a la fotògrafa Mercè Rial i a l’arquitecta Roser Ollé per haver estat ànimes impulsores del projecte i haver compartit coneixement des de la seva professió amb tanta sensibilitat.

“Al final tot es connecta: persones, idees, objectes”

Charles Eames    

Benvinguts a ArtLiving by Lourdes Fisa.

ArtLiving-Espai22
Si vols viure l'art
no dubtis en contactar amb nosaltres
Tornar a Dalt
Tornar a Dalt
Context Menu is disabled by theme settings.